Почитувани корисници, секоја сугестија, забелешка, позитивна или негативна критика за порталот „МАЈСТОР.мк“ е добродојдена.

Затоа ве молиме да не контактирате, ние постоиме за вас.

Со почит,
„МАЈСТОР.мк“